Angajatori fara probleme, muncesc cand au chef sau deloc!!! Oare este adevarata sau falsa afirmatia?

Angajatori fara probleme, muncesc cand au chef sau deloc!!! Oare este adevarata sau falsa afirmatia?

Atunci cand vorbim despre „angajatori” mintea ne duce instinctiv la fraze de genul „fara probleme, imagine impecabila, muncesc cand au chef sau deloc,,. Ceea ce in realitate nu este tocmai adevarat !

In spatele unui „sef” de succes cu o reputatie impresionanta se ascunde multa munca, multa pasiune si daruire dar si multe ore nedormite. Putini stiu ca pana si pe acestia ii depasesc problemele. Pe langa faptul ca pe piata muncii deja exista o evidenta marja de profit iar statul le impune sa plătească o sumedenie de taxe si impozite, trebuie sa se achite de salariu, contabilitate si nu in cele din urma o problema majora o constituie personalul ce este neserios si necalificat, (se supraestimeaza in realitate), iar din cauza cererii mari vrea aceeasi bani precum personalul calificat. Desi nu depune efort suficient sau suplimentar pentru a-si dezvolta aptitudinile esentiale sumei dorite. Asta este valabil atat atunci cand vine vorba de posturi mai „slab” ierarhic. Dar si atunci cand discutam despre anumiti manageri care nu au idee cum sa conduca o echipa!

Deseori in perioade scurte de timp te stresezi sa angajezi oameni cu toate cerintele legale (destul de multe). Putini sunt cei seriosi care si raman pe post. Restul dovedind inca o data ca suntem campioni la lipsa de respect si pur si simplu lene. Adesea se întâmplă sa nu se prezinte la munca, sa intarzie si sa fii nevoit sa ii concediezi. Fie migreaza la alt loc de munca pentru cativa lei in plus!