Creativitatea si energia la locul de munca !!!

Cum descrii creativitatea si energia la locul de munca?

Atunci cand definesti cuvantul „ munca ”, principalele criterii de selecție sunt creativitatea si energia.

Dar cum poti sa mai functionezi la capacitate maximă in momentul in care petreci destul timp in fata laptopului sau a altui device?

Cu toti stim ca diminetile sunt cele mai bune surse de inspirație. Corpul si mintea iti sunt odihnite, astfel incat sa poti sa te bucuri de creativitate. Este momentul ideal pentru a îndeplini sarcinile dificile, lasandu-le pe cele mai ușoare in perioada de după masa cand oboseala se instalează treptat sorbindu-ti din energie!

O minte odihnita este o minte creativa si putini realizează cat de benefica este o pauza la locul de munca!

In primul rand pauza iti sporeste capacitatea de concentrare, mai ales in situatii de stres intens. Atunci cand lucrezi cu oamenii trebuie sa pari tot timpul relaxat si bine dispus, sa emani energie pozitivă, ceea ce iti consuma suplimentar din resursele proprii si sa fim seriosi, dupa multele ore petrecute la servici, cheful de a vorbi intotdeauna frumos si de a asculta opiniile celorlalți dispare instantaneu!

Ne place sau nu functionam exact ca device-urile folosite.

In perioade scurte de timp ajungem de la „baterie incarcata complet” la cea epuizată! Telefonul sau laptopul il reîncărcați in permanenta dar cum rămâne cu „bateria dumneavoastră”?
Simplu, faceti acelasi lucru! Puteti asculta cateva minute muzica preferata, puteti discuta cu un coleg despre pasiuni, puteti savura in liniste si in mod egoist o ciocolata sau o cafea si desigur daca timpul permite o plimbare scurta este chiar necesara!

Momentele de pauza sunt foarte importante pentru sanatatea dumneavoastră cat si pentru sanatatea relatiilor. Atunci cand lucrezi constant, serile se vad a fi diferite iar majoritatea oamenilor in cazul dat, merg acasa si inca resimt fizic presiunea acumulata peste zi. Avem tendința de a confunda oboseala cu o stare de nervi pe care ii descarcam involuntar pe umerii persoanelor dragi.

De ce tocmai persoanele dragi?

Pentru ca avem siguranta ca ele, sunt singurele care accepta si iarta! Dar nu totul se petrece la nesfârșit. Multe relatii se distrug astfel!

Tocmai de aceea, noi echipa Hccresource, suntem de acord ca ,,pauzele mici si dese, chiar sunt cheia marilor succese.