Există viață în afara biroului?

Există viață în afara biroului?

O viață în afara biroului este extrem de importantă. Ai nevoie de timp pentru a-ți încărca bateriile. Ocupă-te de hobby-urile preferate, petrece timp cu familia și atunci când îți planifici diverse evenimente, adaptează-le programului personal.

Dacă muncești peste program, poate vei fi apreciat de șefi, dar cu siguranță nu vei avea si o viață privată. Este imposibil. Muncești, ajungi acasă, dormi și o iei de la capăt.

Vrei să ai destulă energie pentru a mai avea o viață separată de cea legată de carieră?

Fă-ți timp și finalizează ziua de lucru la o oră fixă. Astfel ai mai mult timp și pentru alte cursuri, asta dacă vrei să îți schimbi meseria. Nu investi chiar totul în carieră. Dacă ai un job care nu îți permite să îți creezi timp si pentru tine, poate ar trebui să reconsideri motivele pentru care renunți la toata viata personală pentru a munci într-o companie.

Pe de altă parte, dacă nu încerci să îți îmbunătățești diverse abilități sau chiar să obții unele noi, poți fi sigur că vei rămâne chiar și zeci de ani pe fix aceeași poziție pe care o ocupi în clipa de față. Ceea ce înseamnă că nici salariul și nici nivelul de trai nu vor crește, iar tu nu vei deveni nicidecum mai productiv sau mai mulțumit de tine. Încearcă în permanență să ieși din zona de confort. Să împingi lucrurile mai departe de cât ai făcut-o data trecută.

Vei vedea că de fiecare dată vei reuși să faci lucrurile mai bine și să ajungi la un nivel mai avansat de cunoștințe.

Concluzie:

Există viață în afara biroului !!!