Importanta echipei in firma!!!

Importanta echipei in firma!!!

Fiecare firma trebuie construita pe baze solide. Ai nevoie de control si de autocontrol sa poti face vizibil „ceva” din „nimic”! In zadar ai strategii si planuri bine puse la punct daca nu ai o echipă bine definita.

Cum imi construiesc echipa perfecta?

Sunt atatea caractere in lume si oameni intre oameni, cum stiu sa aleg corect si mai ales de cati oameni am nevoie? Si cate alte întrebări de genul iti pot provoca depresii! Ei bine…fiecare lucru complicat are o solutie simpla! Poti avea drept exemplu o echipa de fotbal!

Ce ii uneste pe toti jucatorii?

Pasiunea!

Cum ii integrezi in echipa?

Tii cont de talentele lor si de abilitățile fiecarei persoane! Rar o sa poti folosi un portar pe post de atacant sau fundas iar daca echipei ii lipsește un portar bun e ca si cand te-ai lupta cu morile de vânt! Deasemenea daca ai doar portarul si restul echipei nu, din nou dai gres! Exista o conexiune intre fiecare membru din echipa! Unii au dobandit calitati pe care altii nu le au dar aici este partea frumoasa, se pot completa unul pe celălalt formand astfel un tot unitar!

De ce am nevoie de o echipă?

Pentru ca nu ne-am născut perfecti si oricat de mult ne-am dori sa facem singuri totul, asta nu este posibil! Daca ai langa tine o echipă talentata, ideile membrilor pot atinge putin din perfectiune iar asta iti lanseaza firma direct spre succes, nu te tin in umbra lui. In cele din urma asta este singurul scop cu care pornesti la drum. Trebuie sa iti atingi fiecare tel propus, propulsandu-te cat mai sus in topuri, dar totodata respectand oamenii pe care ii ai in subordine si apreciind eforturile lor.