Marketing Negativ !!!

Marketing Negativ !!!

Nu este deosebit de greu sa realizezi cat de superficiali si usor de manipulat sunt oamenii! Totul pornește de la o idee buna combinata cu mass-media (sub orice forma a ei – tv, radio, Facebook, etc) si manipularea in masa este pregatita! 


Carcotasii vor pune intrebari de genul „Atat de simplu? Totul este o minciună!” 
Ei bine… nu! Acesta este purul adevar! Noi, echipa HCCResource am testat cu interes o strategie buna de manipulare, care s-a dovedit un succes real. 
Am postat cateva anunturi cu locurile de munca ale unor angajatori, anunturi reale, care au stat pe pagina noastra postate timp de 6 luni. In acest timp mentionam ca s-au primit putin sub o suta de candidaturi.
Zilele trecute, am repostat acelasi anunt, doar modificata prima parte si mentionand salariul minim pe economie. In partea a doua a anuntului am spus totalul sumei la care ajunge un angajat al firmei respective.


De ce un succes real? 


Simplu… Oamenii s-au grabit sa obiecteze la anunt, fara sa il citeasca in intregime… ceea ce a condus intr-un timp foarte scurt la foarte multe comentarii, majoritatea negative, iar in cateva ore au candidat o suta de persoane pentru jobul criticat din plin! Pagina HCCResource a interactionat cu peste 50.000 de persoane iar impactul a fost de peste 650.000 in doar 24 de ore! 


In concluzie, e bun sau nu sa se foloseasca Marketing Negativ ?

Dorim să tineti cont ca nu suntem in politica sa pacalim oameni prin manipulare. Am folosit o strategie de marketing pentru a demonstra cat de usor este sa primim comentarii foarte negative si agresive. Culmea, la anunturi de angajare unde aplica zeci de persoane care sunt foarte multumite si de interviul avut cu specialistii nostri in recrutare, dar și cu locurile de munca oferite.

In final ne adresam persoanelor „mai putin credule” de pe pagina HCCResource. Ii invitam sa urmareasca modul in care pot schimba cu un simplu comentariu lasat la postarea aceasta.

Impactul asupra ei si modul in care Facebook nu mai limiteaza audienta!