Nu, nu da click !!!

Nu, nu da click !!!

Acum ti-am atras atenția?

Ai holbat ochii iar gura ti-a salivat putin la poza?

Ai admirat destul pentru astazi asa ca sa trecem la lucruri serioase!

Există un trend care se asorteaza cu orice! Chiar si cei mai seriosi oameni sunt interesati de lucrurile neserioase si obscene din cate am observat. Acolo unde apar femei si barbati nud, stiri false si alte lucruri la fel de tipicare interesul acordat este unul maxim! Uneori ai impresia ca doar in asemenea ipostaze creierul omului este capabil de a se concentra. 
Majoritatea celor care isi doresc sa urce repede pe scara ierarhica apeleaza la astfel de tertipuri. Au inteles ca la nivel psihologic este cea mai buna oportunitate de a produce profit! Asa isi pierd in intensitate lucrurile serioase care ar trebui in mod normal sa primeze, sa captiveze si sa iti puna „motorasul” in funcțiune. 

Trendul asta vinde si se vinde, fie ca discutam de haine, carti, reviste, stiri… sexul vinde si promoveaza mult mai mult decat chestiile cu adevarat inteligente!

Adevaratul motiv pentru care se întâmplă asta?

Intrebare fara răspuns! Probabil prostia atrage! 

Lucrurile negative isi pun amprenta tot mai des si tot mai mult pe vietile noastre. Cele pozitive, cele care ar trebui in mod concret sa ne excite la nivel cerebral pierd teren intr-un mod destul de vizibil. Si uite asa ne trezim ca avem din ce in ce mai multe pretentii absurde, mai multe discutii in contradictoriul si polemici care nu au la baza o gandire logica. Iar tot ce ne-a ramas este sa ne plangem pe unde apucam. Ne plangem de vecini, de colegi, de sefi, de conducatorii statului, ne plangem pana si de vietile noastre. Dar nu ne plangem ca noi suntem responsabili pentru ceea ce se intampla in viata noastra. 😉 In concluzie: Nu, nu da click !!!